maltezer kennel
Get Adobe Flash player
puppies1 reuen1 teven1 regenboogbrug1
 

Ik heet u van harte welkom op mijn site!!
Sinds 1983 houd ik mij bezig met deze fantastische hobby.

r en m 003 Mijn eerst Maltezer Rafaël van Freule Rubenstein is in 1983 bij ons komen wonen. Ik vond het heel leuk om een show te lopen met hem. Hij deed het zo goed en werd Nederlands, Internationaal en Beglisch Kampioen. Dit heeft mij zo gestimuleerd om verder te gaan met dit fantastisch ras. Even later kwam er een teefje bij ons wonen Mariëlle van Freule Rubenstein. Deze 2 maltezers stamden uit de Mathea’s en Vicbrita lijn uit Engeland. r en m 004
Later heb ik ook zelf Maltezers uit Engeland geïmporteerd, Gosmore Pearl Queen en Movalian Bright Star.
Deze teefjes heb ik gekruist met diverse import reutjes van bekende kennels die hier in Nederland wonen, door het gebruik van deze fantastisch bloedlijnen bezit ik nu het type maltezer zoals u kunt zien op deze site.

 

diny1 Mijn zus Diny kreeg ook het Maltezer virus te pakken en zij heeft de reutjes onder haar hoede genomen. Nemo, D-jee en Niki worden door haar verzorgd en vertroeteld, ook gaan wij samen naar de shows en helpt ze mijn als er pupjes geboren moeten gaan worden. Echt teamwork dus.

 

Ik zelf ben de hele dag bezig met de verzorging van de hondjes, vooral de showhondjes hebben veel aandacht nodig wat de vachtverzorging betreft.
Alle hondjes hebben bij ons de vrijheid . Ze lopen vrij en blij door het hele huis waar ze met elkaar kunnen spelen en rennen. Ze slapen waar ze ook maar willen (soms zelfs bij mij op bed..sssst ). Natuurlijk mogen ze ook om de beurt mee als ik ergens op visite ga.
anita en lisa

 

Af en toe worden hier ook wel eens pupjes geboren die door mij worden vertroeteld en met liefde groot worden gebracht. Ze mogen weg als ze sterk en oud genoeg zijn om op hun eigen pootjes te staan. Oudere hondjes worden niet herplaatst maar blijven heel hun leventje bij mij wonen.Wilt u meer informatie over dit schitterend ras, schroom dan niet op contact op te nemen met mij.Verder wens ik u veel kijk plezier op deze site.Maltezergroetjes, Anita